Om Oss

Alwaysfootball er stolt af at være skandinaviens største og bedste arrangører af fodboldrejser til England og de europæiske ligaer. Vi har også de allerbedste priser på markedet.

Vores vision er at tilbyde vores kunder livslange minder fra en fantastisk fodboldtur, så de vælger at bruge os hver gang der er behov for en rejse til et arrangement i udlandet. Kundetilfredshed er det vigtigste for os, og vi lover en uforglemmelig tur fra start til slut.

Og om det gælder en tur til Anfield med 3-retters menu i en erhvervet salon og stemningen ude på The Kop, eller siddepladser ved midtlinjen på Old Trafford 4 rækker bag hele førsteholdet til United, så er det noget vi kan skaffe. You name it, we provide it!

Og selv om navnet er alwaysfootball.dk, så tilbyder vi et bredt spektrum af enestående arrangementer og oplevelser. Musicals, store koncerter, teaterforestillinger og andre sportsarrangementer er tilgængelige med få tryk på tasterne, og vi kan kombinere ønsket om en fodboldtur med musical uden problemer til en favorabel pris. Hvorfor ikke gøre begge dele når man allerede er på rejsefod? Bestil din drømmetur hos os, læn dig roligt tilbage og begynd nedtællingen. Med Alwaysfootball får man opfyldt sine rejsebehov nemt, trygt og enkelt. Vi sælger ikke fodboldture, vi sælger fodboldoplevelser. Book via os i dag, du bliver ikke skuffet!