Bundesligaen er den bedste fodboldliga i Tyskland og er den de bedste supportere i verden. Atmosfæren ved enhver Bundesliga kamp er utrolig og tyske fodboldfans er enormt passioneret om de hold, de støtter. Tyske fodboldfans elsker simpelthen fodbold, og de flokkes i tusindvis til kamp og er altid i klubbens ånd. Dortmund og Bayern er de indlysende valg, når man tænker billetter, men der er mange andre store hold i Tyskland, som er værd at se.

Bayern München er det mest vindende klub i tysk fodboldhistorie og har vundet de sidste tre Bundesliga-titler og vundet femogtyve i alt. Byen München er en populær destination for en europæisk storbyferie og mange turister vælger at gøre en München ferie ekstra mindeværdige ved at besøge dtn storslåede Allianz Arena og ser Bayern München tage sig kærligt at gæsterne. Bayern har en trup af spillere, som velsagtens kunne skrive historie og klubben har for nylig flyttet til det ultramoderne Allianz Arena. Der er ingen tid at spilde, og køb dine næste Bayern München fodboldbilletter og nyde at se 'FC Hollywood ".
De største udfordrer til Bayerns Bundesliga-krone er formentlig Borussia Dortmund; de var den seneste klub, som vandt Bundesligaen før Bayerns senest tre succeser. Dortmund har det verdensberømte hjembanefans, og deres storslåede stadion, Westfalenstadion, har en enorm kapacitet. De har en sydtribune, der huser 25.000 stående tilhængere, der, når de er sammen, er i daglig tale kendt som 'den gule væg'. Dortmund billetter er enormt populære, og dem som tager en tur til Westfalen bliver blæst væk af den utrolige atmosfære. Always Football leverer Borussia Dortmund billetter til alle deres hjemmekampe i denne sæson.

Bayern og Dortmund er altid klubberne som man vil slå i Tyskland, men der er et par værdige udfordrere til Bundesligaen titlen i denne kommende sæson. Efter Bayern i sidste sæson var Wolfsburg, Borussia Mönchengladbach og Bayern Leverkusen. De fire øverste klubber i Tyskland får Champions League-kvalifikation, og det er disse fire, der fortjente det i sidste sæson, så de vil konkurrere i den mest prestigefyldte europæiske turnering. Augsburg og Schalke er kvalificeret til Europa League ved at slutte som 5. og 6. hhv. Hvis du ønsker billetter til nogen af disse klubber i Bundesligaen, eller til noget andet hold i Bundesligaen for den sags skyld, skal du kontakte Always Football og vi vil finde billetter til dig fra vores eksklusive netværk af billetudbydere.

Bundesliga fodbold har aldrig skuffet og Always Football er stedet at købe Bundesliga billetter. Kontakt os i dag, og vi kan hjælpe dig med at planlægge din perfekte tyske fodboldtur fra start til slut, som varetages af vores dygtige rådgivere.

Always Football håber du nyder det bedste af Bundesligaen live i denne sæson!

Synes du stemingen til britiske kampe er for tam, og de franske supportere for fisefornemme? Så tag til Tyskland, og oplev 80.000 hujende fans på Westfalenstadion, eller se Europas for tiden bedste hold Bayern München spille hjemme på erværdige Olympiastadion. Alwaysfootball.dk har billetter til alle kampene, og du kan selv vælge hvor på stadion du ønsker at sidde.

Vi kan også tilbyde hotel sammen med billetten, og dette gør rejsen tryg og komfortabel når du skal ud og se dit favorit hold spille.

 

 

Bayern Munich

 

Borussia Dortmund