Liverpool vs Stoke City billetter

Premier League 28-04-18.

This div has a tooltip when you hover over it!
Køb Liverpool v Stoke billetter til kampen på Anfield. Fantastiske priser på Liverpool billetter og til andre Premier League kampe. Sidste års opgør mellem Liverpool og Stoke snuppede Liverpool en tiltrængt 85. Minut sejr, da Glen Johnson header kuglen ind, i en kamp der kan betragtes som en "defensiv dobbelt" mellem de to parter. De røde vil forsøge at genskabe samme bedrift med en sejr, og du kan være der og se det ske direkte ved at købe Liverpool v Stoke City fodboldbilletter via vores sikre online platform. Uanset om du har brug for billetter i Main Stand, Centenary Stand eller endda på den berømte Kop tribune, kan Alwaysfootball tilbyde dig nøjagtig de Liverpool Billetter du er ude efter. Hospitality billetter er også tilgængelige, hvis du har brug for noget særligt, herunder fine restauranter og særlige gæster omkring dig. Køb dine Liverpool v Stoke billetter og se, om de røde snupper de tre points på Anfield Stadium i deres stræben efter Champions League-kvalifikation. Vores prisvindende kundeservice kan hjælpe dig hele vejen igennem, så kontakt os via e-mail, telefon eller live chat til at diskutere dine spørgsmål. Vi er altid glade for at hjælpe dig med at få disse Liverpool v Stoke billetter, som du har drømt om, så kontakt os med eventuelle forespørgsler.

Køb Liverpool v Stoke fodboldbilletter i dag!

Hvorfor købe fra os?

Officiel VIP billet agent

Alle Premier League billetter vi sælger er officielle direkte fra klubben. Garanteret adgang til stadion i modsætning med sorte billetter på markedet.

24/7 kundeservice

Vi er til rådighed døgnet rundt for at besvare eventuelle spørgsmål, du har, og til at hjælpe på enhver mulig måde.

Fantastiske håndplukkede hoteller

Vi har nøje udvalgt de bedste hoteller nær centrum for at sikre bedst mulig komfort på dit ophold.

Sikker betaling

Betal sikkert gennem PayPal eller dit kredit- eller betalingskort

Sikker levering

Billetter sendt over via e-mail, før du tager eller afleveres forsvarligt af concierge på din valgte hotel.

Ingen skjulte gebyrer

Hvad du ser, er hvad du betaler. Ingen overraskelser før eller efter du betaler!

10.000’er af glade kunder

Vi er de førende på markedet, og har al den erfaring i at håndtere store grupper. Kom med os, som alle de andre tusinder af glade kunder.

Hej tusind tak for sindsyg god service!!
Jeg har modtaget billetterne!!
Der bliver et brag af en kamp!

Tusind tak igen!
Vh Tias lind elkjaer
Erik
Tusind tak igen!
Vh Tias lind elkjaer
Jean
Det var super fedt på Etihad! Tak for god service. Alt gik godt hilsen
Karen Skau
Super opplevelse, tusind tak! Der bliver en kamp igen!
Tina Søndergaard
Click Me For A Modal


Der er ingen billetter i øjeblikket er opført til dette arrangement. Vi kan dog købe disse billetter for dig! Udfyld formularen nedenfor, eller endnu bedre give os et opkald på +4746645818.

×

Billetter til Liverpool vs Stoke City

Billetter til Liverpool v Stoke City er tilgægelige til grupper via vores salgsafdeling. Udfyld venligst formen nedenunder og en medarbejder fra vores VIP salgsteam vil kontakte dig med et tilbud!