FAQs

Hvornår bliver billetterne leveret?

Billetterne kommer med bud til det aftalte leveringssted, og leveres til hotellets reception eller udleveres direkte til dig. Spørg hotellet når du tjekker ind, og gerne igen senere på aftenen, hvis ikke du har modtaget noget ved ankomst. Det sker at billetter bliver forlagt på hotellet. Hvis billetterne ikke er ankommet på kampdagen, så kontakt os med det samme, og vi finder en løsning sammen med vores samarbejdspartner.

Er der rabat for børn, studerende eller pensionister?

Nej, vi tilbyder ikke rabat for børn eller pensionister. Ofte tilbydes børnebilletter kun i begrænset antal til medlemmer af de enkelte hold, og der er ofte ventelister blandt medlemmerne. Alle kan naturligvis komme ind på en fællesbillet, og ved alle engelske kampe er det udelukkende siddepladser.

Hvorfor står der en anden pris på billetten end det som vi har betalt?

Prisen på billetten er klubbens pris, og til de store hold er der som regel udsolgt. Vi indkøber billetterne via samarbejdspartnere, om prisen bliver højere afhænger af efterspørgsel. Jo tidligere man bestiller, desto bedre pris.

Giver I grupperabat?

Ja, vi giver rabat, og det afhænger af antal personer og hvilken kamp/aktivitet du ønsker at bestille. Til større kampe vil det være vanskeligt at få store afslag, men kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Hvornår skal man være på stadion?

Vi anbefaler at man ankommer 30-40 minutter før kampstart, og beregn altid god tid til turen derhen, for det vil være kedeligt at gå glip af kampstart, blot fordi man tog en senere bus. Der er altid god stemning omkring stadion, og det at gå til kampen fra de nærmeste stoppesteder er ofte en oplevelse i sig selv. Kommer man tidligt kan man altid slå tiden ihjel på en pub, eller gå en tur i supporterbutikken. Tjek altid rejseruter, og brug eventuelt klubbens hjemmeside for andre gode råd om transport til og fra stadion.

Hvad sker der hvis nogen i rejsefølget bliver forhindret i at rejse?

Vi køber billetterne når du bestiller, så hvis nogen bliver forhindret i at rejse kan selve kampbilletten sjældent refunderes. Her anbefaler vi at man enten bestiller en afbestillingsforsikring eller sørger for at uforudsete hændelser er dækket via sin egen rejseforsikring.

Sidder vi sammen hvis vi bestiller sammen?

Så længe 2 og 2 billetter bestilles, kan vi som regel sikre os at man sidder sammen. Rejser man 3 sammen kan det nogen gange blive lidt vanskeligt, da billetter ofte er tilgængelige fra leverandørerne i par. Kontakt os hvis der er specielle ønsker, så undersøger vi mulighederne.

Kan vi møde nogle spillere?

Ja, alwaysfootball har mulighed for at arrangere møder med både topspillere og andre stjerner fra de fleste klubber. Kontakt os med dine ønsker, så undersøger vi mulighederne.

Hvordan tjekker vi ind på hotellet?

Personen som oplyser sin mail og bestiller turen får en voucher som bruges til check-in. Den bekræfter at du har betalt, og er din kvittering for hotelopholdet. Tjek altid at navnene stemmer, og kontakt os hvis der er uoverensstemmelser.

Kan billetten opgraderes eller ændres efter køb?

Ja, det er muligt at ændre billetten, dog kan vi hverken love eller garantere noget. Ofte kan vi bytte lidt rundt internt imellem os og leverandøren, men det blir vanskeligere jo tættere man kommer på kampdagen. Kontakt os med dine ønsker, så undersøger vi mulighederne.

Hvad sker der hvis kampen rykkes?

Kampe bliver ofte flyttet i løbet af en sæson, både af hensyn til TV-programmerne og ikke mindst hvis nogle af holdene, som du skal se, kommer langt i cuppene eller spiller i Europa. Som oftest er der kun tale om nogle timer, eller fra lørdag til søndag. Alwaysfootball.dk har ikke mulighed for at refundere billetter, hvis kampen kun flyttes en dag eller to, og vi anbefaler derfor altid, at man bestiller 3 dage, fra fredag til mandag, da det som regel vil være tilstrækkeligt, hvis kampen rykkes fra lørdag kl 15 til søndag kl 17. En grundregel som er værd at huske er, at hvis dit hold spiller Europa League, vil de som regel spille sine efterfølgende premier league-kampe søndag istedet for lørdag. Tjek altid tidsplanen for hvilke uger der er europacup, og hvilke dage som er fastsat til FA og Ligacup. Hvis kampe udsættes eller flyttes med uger/måneder og du ikke kan ændre din rejse, vil vi forsøge at sælge din billet videre eller tilbyde dig en anden kamp den aktuelle weekend.

Er det tilladt at ryge på stadion?

Nej. Alle engelske stadions er røgfrie, og rygning foregår udenfor stadion.

Hvem kontakter jeg hvis der er problemer på hotellet?

Hvis hotellet ikke finder eller har modtaget billetterne, så kontakt os med det samme. Vi vil dog bede dig tage hensyn til at der foretages mange leveringer op til kampweekender, og vi vil bede dig have tålmodighed med os og vores leverandører. Tag kontakt på kampdagen hvis billetterne ikke er ankommet.