La Liga er den bedste liga i spansk fodbold, hvor velsagtens de to bedste hold i verden, Barcelona og Real Madrid konkurrerer. Disse to klubber har domineret europæisk fodbold i de seneste år, og deres succeser i Champions League beviser styrken i forhold til de bedste hold i den spanske La Liga.

Ud over disse to spanske giganter er der andre La Liga klubber, som også byder på en fremtrædende plads i europæisk fodbold. Atletico Madrid har bolteret sig på scenen for nylig. De vandt La Liga i 2013-2014 og nåede finalen i Champions League i samme sæson, hvor de tabte finalen til den anden spanske klub og lokalrivalerne fra Real Madrid. I Europa League turneringen, har den spanske klub, Sevilla, løftede trofæet fire gange i de sidste ti sæsoner og har vundet de sidste to udgaver. La Liga har nogle store klubber og Spanien har nogle fantastiske byer; Gå ikke glip af det bedste som La Liga kan tilbyde med billetter til La Liga fra Always Football.

Har du lyst til at se Barcelona, Real Madrid eller en af de andre spanske klubber live?

Hos Alwaysfootball finder du altid et stort udvalg af kampbilletter til La Liga. Det eneste du skal koncentrere dig om er, at finde kampen du vil se, enten på oversigten eller under hver enkelt klub. Vi kan tilbyde dig at vælge sæde på stadion, hoteller i forskellige prisklasser og standard, og rejsen kan uden problemer tilpasses antal rejsende.

Alwaysfootball er den bedste leverandør af rejser til La Liga, og vi bestræber os på at give dig, som supporter, den bedste oplevelse af dit ynglingshold på deres hjemmebane, med en komplet fodboldpakke fra Alwaysfootball.dk

Historien om La Liga

La Liga blev grundlagt i 1929 og er de nationale mesterskaber for de bedste hold i spansk fodbold. Real Madrid fører an i form af La Liga succeser og er blevet kronet La Liga mestre hele 32 gange. Barcelona har løftet La Liga trofæet ved 23 lejligheder og det betyder at Real Madrid og Barcelona har tegnet sig for 55 titler af de 84 udgaver af den spanske La Liga. Andre tidligere vindere omfatter Atletico Madrid, som har 10 titler, Athletic Bilbao, som har 8 titler og Valencia, der har 6 titler. Real Sociedad har vundet La Liga to gange og Sevilla, Deportivo La Coruna og Real Betis alle har én titel.

La Liga 2015/2016 Sæson

La Liga har 20 hold fra hele Spanien som konkurrerer hver sæson. Hvert hold i La Liga vil møde hinanden to gange, så hvert hold vil spille 19 hjemmekampe og 19 udekampe i en hel sæson.

I denne sæson, det samme som i tidligere udgaver, de hold, som ender i top seks kan alle spille europæiske turneringer. Mestrene, og de tre hold under dem er kvalificeret til Champions League, mens de to andre hold kvalificerer sig til Europa League. De tre hold, der har opnået de færreste point i løbet af sæsonen er nedrykkere fra La Liga og erstattet af tre hold, som bliver oprykkere fra den spanske Segunda.

De regerende mestre fra Barcelona sluttede en historisk sæson ved at vinde La Liga, Copa Del Rey og Champions League. Med Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar i et dødeligt trestrenget angreb kunne de vel snuppe La Liga titlen igen denne gang. Billetter til Barcelona er i høj efterspørgsel, da folk ønsker at få et glimt af, når de tre bedste angribere i verdens i hvad der er måske er det bedste angrebs nogensinde set i fodbold verdenen.

Real Madrid, den anden gigant i spansk fodbold, har en lige så imponerende liste over spillere med Gareth Bale, Karim Benzema og Cristiano Ronaldo, som udgør deres angrebsmuligheder. De gik snævert glip af La Liga sidste sæson og vil være ivrige efter at hævne Barcelona i denne sæson. Atletico Madrid, Sevilla og Valencia var ikke langt væk sidste sæson så disse tre vil også konkurrere med om de øverste fire pladser og håber på en titel.

Villarreal, Athletic Bilbao, Malaga og Espanyol er La Liga kraftkarle, der sandsynligvis også optræder i den øverste halvdel af tabellen igen i år. Real Sociedad, Rayo Vallecano og Celta Vigo vil også forsøge at hænge på i den bedste halvdel.

I den anden ende af tabellen, er de tre hold, som rykkede op i La Liga sidste sæson vil alle være oplagte nedrykning kandidater. Real Betis, Sporting Gijon og Las Palmas er alle være ivrige efter at forsøge at sikre deres La Liga status, men står over for en hård opgave. Granada, Deportivo, Getafe og Levante har alle haft gavn af at have spillet i La Liga sidste sæson, men hver overlevede med 2 point eller derunder. Eibar så færdige ud i nedrykningplaceringen i sidste sæson, men blev oppe i La Liga på grund af en tvangsnedrykning af Elche. Enhver af disse klubber kan blive viklet ind i en spændende nedrykningskamp i denne sæson.

La Liga 2015/2016 sæsonen

La Liga er en fantastisk liga, og de passionerede spanske fans gør kampene i Spanien helt vidunderlige unikke, som er i modsætning til andre steder i verden. Nou Camp og Santiago Bernabeu, hvor Barcelona og Real Madrid spiller, er helt utrolige og betagende stadions; hvert af dem med enorm kapacitet og hundredtusinder af fans som gør hver hjemmekamp et sandt skue at se.

Valencia, Atletico Madrid og Sevilla er også store klubber i Spanien, og de har også store stadions med støjende og passionerede fans fylde deres tribuner hver uge. Disse kan sagtens var alternativet frem for at købe billetter til Barcelona eller Real Madrid. For dem som er opsatte på at tage en tur til ferieregionerne i Spanien, som Malaga og Las Palmas, så har vi også billetter til dem. Hvis du er i Baskerlandet, så er Athletic Bilbao og Real Sociedad billetter også tilgængelige via Always Football.

Stol på at Always Football giver dig de bedste La Liga billetter

Vi har rigelige billetter til Barcelona og Real Madrid, og disse er forståeligt nok også vores mest populære La Liga billetter. Hvis du er i Barcelona og ønsker at prøve noget lidt anderledes, så kan du nyde en Espanyol kamp og i Madrid har du valget mellem billetter til to store klubber. Vi har hos Always Football Real Madrid og Atletico Madrid billetter.

Always Football har et stort udvalg af billetter til La Liga, bl.a. til Barcelona, Real Madrid, Valencia og Atletico Madrids hjemmekampe, såvel som til mange andre La Liga hold. Nyd, den smukke fodbold i lige så smukke omgivelser i et udvalg af vidunderlige spanske byer. Med Always Football har sendt mange glade kunder afsted med de bedste billetter til alle de største kampe i denne sæson i La Liga. Med Altid Football kan du købe La Liga billetter støttet med en billet garanti. Vi kan også hjælpe dig med indkvartering og flyvninger, så du kan nyde den perfekte spansk fodboldmæssige tur.

 

 

Atletico Madrid

 

Barcelona

 

Real Madrid