Den franske Ligue 1 er en af Europas bedste indenlandske ligaer, som byder på klubber som Paris Saint Germain, Olympique Lyon, Olympique de Marseille og AS Monaco. Ligue 1 har nogle af de fineste fodboldmæssige talenter spillende hver uge i byer i hele Frankrig, og det er den sjette mest støttede liga i verden med gennemsnitlige tilskuertal på over 20.000.

Hvad der er temmelig unikt ved Ligue 1 er, at siden det blev grundlagt i 1932 har ingen klubber domineret og 19 forskellige klubber har løftet den franske titel. Det mest succesfulde hold i Ligue 1 er Saint-Ettiene der har vundet ti titler, mens Marseille er tæt bagefter med ni titler og Nantes med otte titler. Bemærkelsesværdigt er det at Lyon, som har vundet syv titler, vandt dem alle efter hinanden mellem 2002 og 2008. Monaco har også vundet syv titler, mens regerende mestre PSG har fem titler i skabet.

Klubben alle vil slå i denne sæson vil helt sikkert være Paris Saint Germain, som har vundet Ligue 1 i de sidste tre sæsoner. PSG kan i høj grad tilskrive deres seneste succes til deres gigantiske udgifter til indkøb af nogle af de bedste spillere i verden. Paris Saint Germain billetter bliver stadig mere populære, som folk nu kombinerer et besøg i den romantiske franske hovedstad med muligheden for at se nogle af verdens bedste fodboldspillere på Parc des Princes.

Hos Always Football har vi et fantastisk udvalg af billetter til Paris Saint Germain for dem, som planlægger et besøg til Paris. Vores PSG billetter er nogle af de mest overkommelige på nettet og Always Football vil guide dig gennem alle dele af købsprocessen for at gøre din bestilling af PSG billetter så hurtig og så ligetil som muligt.
Fransk fodboldmæssige getaways kan stærkt anbefales fra tidligere kunder hos Always Football, som alle har nydt det bedste, Ligue 1 har at byde på, på tværs af Frankrig. Vi kan erhverve billetter fra et eksklusivt netværk af billetudbydere til de fleste Ligue 1 kampe, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker billetter til Lyon, Marseille eller Monaco.

Always Football vil i de fleste tilfælde være i stand til at skaffe billetter til enhver Ligue 1 klub og til de bedste priser, så spar tid og penge og vis tillid til os, så vi kan finde de bedste billetter frem til dig. Ligue 1 billetter købt gennem Always Football er med 100% garanti, så du kan være sikker på at din sæder er sikret frem til kick off.
Always Football elsker at hjælpe kunderne med at planlægge deres ideelle fodboldmæssige rejse og vores venlige, ekspert-team kan hjælpe dig gennem hele processen og yde bistand med at reservere hoteller og flyvninger.
Nyd det bedste i Ligue 1 i denne sæson med Always Football!

Oplev stjernerne i Fransk fodbold med Alwaysfootball.dk. Se resultatet af de store investeringene i spillere, og kombiner rejsen til Paris med gn fodboldttur, hvor du kan besøge stjernerne hos Paris Saint Germain på Park des Princes. Alwaysfootball.dk tilbyder billetter til den franske liga, og har du lyst til at se Zlatan forsvare guldet, kan vi hjælpe dig med at arrangere turen.
Alwaysfootball.dk tilbyder både kampbilletter og komplette pakker med hotel, og mulighed for at selv at vælge hvor på stadion du vil sidde.

Alwaysfootball ønsker at være den bedste leverandør af rejser til Ligue 1, og vi gør alt for at give dig, som supporter, den bedste oplevelse af din favoritklub på deres hjemmebane, med en komplet fodboldpakke fra Alwaysfootball.dk

 

 

PSG