• luxchauf-2-sl
  • luxchauf-sl

Lej en luksusbil og løft fodboldturen til nye højder

Overgå alle tidligere ture, og lej egen bil til transport. Er man en gruppe, gør det alt nemmere. Skal man mødes med forretningsforbindelser skaber det en helt anden atmosfære, og giver mulighed for at man kan arbejde og bruge transporttiden til noget fornuftigt. Alwaysfootball.dk tilbyder sammen med seriøse engelske samarbejdspartnere professionelle chauffører med biler efter ønske. Skal man billigt fra A til B, eller ønsker man at holde et møde i bilen og har behov for bord og WiFI?

Vores chauffører henter og leverer til aftalte tidspunkter. Man vil garanteret sikre sig lidt opmærksomhed hvis man kommer kørende til White Hart Lane i en Rolls Royce, med en jakkeklædt chauffør som galant holder en paraply og åbner bildøren for dig foran hundredvis af andre misundelige fans, som har gået den lange vej fra Seven Sisters i øsende regnvejr.

Transportservice kan også lette koordineringen, og spare tid hvis man har meget man skal nå, eller bare er en større gruppe på tur. Planlægger man at bruge offentlig transport, skal man være opmærksom på at der kan blive trængsel i rush hour, og det er ikke til at undgå at noget af rejsefølget enten hænger efter, eller er kommet for langt frem og mister resten af rejsefølget. Vi kan tilbyde både minibusser, og naturligvis fælles turistbusser egnet til både korte og lange ture. Så kan fodboldturen let kombineres med andre aktiviteter, og give større oplevelse uden stress for deltagerne og ikke mindst rejselederne på turen.

Så hvis du overvejer at overgå de andre fodboldture med en limousinetur, eller simpelthen ønsker at undgå stress med T-baner og bus, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på transport.

Interesseret i fly billetter??
Captcha image