Barclays Premier League er den mest sete fodboldliga i verden og udsendes i over 200 lande verden over. Hvert år tuner millioner af seere ind for at se deres favorit fodboldspillere og støtter de klubber, som de kender og elsker. Det gennemsnitlige tilskuerfremmøde til en Premier League kamp er 36.000, så i en gennemsnitlig sæson vil over 13 millioner fans se en Premier League kamp live, hvoraf over en million af disse vil være fra udlandet.

I Premier League kæmper Englands top 20 bedste klubber om den hæderkronede Premier League titel. Holdene der slutter i de fire øverste positioner kvalificerer sig til Champions League, femte, sjette og syvende position kvalificerer sig til Europa League, og de nederste tre hold med færrest point over sæsonen er henvist fra Premier League. Disse tre hold er degraderet til den næstbedste række i engelsk fodbold, der skal erstattes i næste sæson med tre hold som rykker op fra den engelske Championship. I løbet af en sæson er der masser af spænding, som hold bevæger sig ind og ud af Champions League, Europa League og nedryknings placeringerne. I hvert hele Premier League-sæson bliver der spillet hele 380 kampe og Always Football har billet til hver kamp. Tag et kig på det store udvalg af kampe, der finder sted rundt omkring i England og nyde at se en af de bedste ligaer i verden.

Billige Fodboldbilletter Og Fodboldrejser til Premier League

Hos Always Football finder du altid billige kampbilletter til kampe i Premier League. Det eneste du skal, er at finde din klub og kampen du vil opleve. Så kan du vælge sædder, hoteller i forskellige prisklasser og hvor mange rum du ønsker at booke, alt efter hvor mange i rejser sammen.

Vi er nummer et på rejser til Premier League, og vi bestræber os på at give vore fodboldsupportere den bedste oplevelse.

Historien om Premier League

Den bedste liga i engelsk fodbold blev grundlagt i 1888. Det blev kendt som den engelske første division i 1892 og forblev under dette alias i præcis 100 år, indtil det i 1992 blev kendt som The Premier League.

Før starten af Premier League æraen i 1992, var Liverpool den mest succesfulde klub i den bedste liga, hvor pokalskabet blev fyldt med utrolige 18 indenlandske titler. Liverpool har dog aldrig vundet en Premier League titel og nu har Manchester United overhalet dem som den mest succesfulde engelske klub. Siden Premier League blev dannet i 1992, har Manchester United vundet 13 Premier League-titler i 23 sæsoner. De regerende mestre i Premier League er Chelsea, hvor Jose Mourinho i sidste sæson stod bag deres femte titel i klubbens historie.

Barclays Premier League 2015/2016 Sæson

I år er titlen i høj grad på højkant, og der vil være en række hold, der vil føle at de har en god chance for at vinde titlen. De regerende mestre fra Chelsea er bookmakernes favoritter, men de vil blive holdt i tæt snor af Manchester City, Manchester United og Arsenal, som sluttede i de resterende top fire positioner sidste sæson. Liverpool sluttede på en skuffende 6. plads i 2014/2015, men også Tottenham og Southampton kan presse på for en topplacering i år.

Der er et par hold, som ønsker at komme ind i top 7 og at sikre sig en Europa League plads i denne sæson. Swansea City og Stoke gig begge snævert glip af Europa League kvalifikation sidste gang, og begge håber at de kan forbedre deres 8. og 9. plads. Everton havde en skuffende sæson i 2014/2015 og sluttede i den nederste halvdel af tabellen, men de har en god trup, som kan give top klubberne besvær. Tilsvarende kunne West Ham har sluttet højere end deres 12. plads, men de mistede pusten i slutningen af sæsonen. De har kun en usandsynlig chance for at slutte i top syv i denne sæson, da de også vil konkurrere i Europa League.

Den nederste del af tabellen kan gå hen og blive spændende. Her er et stort antal potentielle nedrykningskandidater. Bournemouth, Watford og Norwich er de nye hold i Premier League i denne sæson, og alle tre vil kæmpe for at sikre Premier League overlevelse. Aston Villa, Newcastle, Sunderland og Leicester undgik alle nedrykningen i sidste sæson, men kun lige. De vil alle sandsynligvis spille om overlevelse i Premier League igen. West Brom og Crystal Palace har begge opretholdt deres Premier League-status komfortabelt det foregående år, men undgå nedrykning vil være øverst på deres liste over prioriteter igen i denne sæson.

Always Football har Barclays Premier League billetter til hver kamp i Premier League sæsonen 2015/2016!

Med 380 fantastiske Premier League kampe at vælge imellem er du i en forkælet position. Der er ikke et bedre sted at købe billetter til Premier League kampe denne sæson end med Always Football.

Uanset hvor du er i UK, så får du mest ud af vores gode tilbud på billetter og du har mulighed for at nogle af topklubberne i Premier League i aktion. Hvis du er i London kan du vælge billetter til Tottenham, Arsenal eller Chelsea, eller hvis du har lyst til noget lidt anderledes i hovedstaden, så det store udvalg af Watford, West Ham og Crystal Palace billetter.

Andetsteds i UK er der masser af mulighed for at se noget Premier League aktion også. På den smukke sydkyst er der et valg mellem to hold. Dem kan du opleve i denne sæson med Bournemouth og Southampton billetter fra Always Football. I den nordvestlige del er der de mægtige Manchester United, Manchester City, Everton og Liverpool at vælge imellem, og i Midlands er West Brom, Leicester og Aston Villa billetter til salg. Til kampene oppe i det nordøstlige har vi Sunderland og Newcastle billetter, og hvis dine loyalitet ligger i Swansea, Stoke eller Norwich har vi også billetter til alle deres kampe både hjemme og ude.

Stol på at Always Football kan tilbyde dig de bedste Premier League billetter
Premier League er kendt for sint hurtige tempo, spænding og høj scoringsgennemsnit. Ligaen er bredt anerkendt, som den bedste liga i verden, og Premier League klubberne har brugt milliarder af pounds på spillere siden Premier League startede i 1992.

Med Always Football kan du få officielle Premier League billetter til alle kampe, der finder sted i denne sæson. Hvad mere er, vi kan hjælpe dig med at planlægge din perfekte tur fra start til slut og stille med sagkyndig bistand med fly og hoteller. Billetter, som du køber via Always Football kommer med en billet garanti og du kan være sikker på at du vil have gode pladser ved kick off.

Hos Always Football er vi eksperterne i fodboldbilletter og har hjulpet hundredvis af tilfredse kunder til at nyde det bedste som Premier League har at tilbyde. Hos Always Football køber du billetter sikkert og enkelt og vores venlige team er her for at hjælpe dig gennem hvert trin i processen. Vores billetter spænder fra overkommelige individuelle pakker til gæstfrihed og VIP-gruppe fodboldpakker. Vi har det bedste udvalg af billetter overalt på nettet, så uanset hvilke Barclays Premier League billetter, du ønsker, så er Always Football dækket ind.

Vi har mange års ekspertise i fodboldbilletter og har en loyal kundebase, som har tillid til os, som vender tilbage for at får de bedste Premier League billetter igen og igen. Hvis du endnu til gode at bruge os, eller har aldrig set en Premier League kamp live, så kan du nu drage fordel af de mange tilbud på billetter vi har denne sæson og nyde en utrolig Premier League fodboldtur.

Always Football håber du kommer til at nyde en Barclays Premier League kamp denne sæson!

 

 

Arsenal

 

Chelsea

 

Crystal Palace

 

Everton

 

Liverpool

 

Manchester City 

 

Manchester United

 

Tottenham

 

West Ham

 

Watford