Serie A er Italiens bedste fodbolddivision og har nogle af de største hold i europæisk fodbold. Det bedste italienske hold i form af titler er Juventus, som har vundet 33 Serie A-titler, og som har vundet de sidste fire Serie A-mesterskaber i træk. Juventus er flyttet til et helt nyt og storslået, Juventus stadion, i hjertet af Torino, så tjek vores hjemmeside for Juve billetter, hvis du skal til dette område.

Denne sæsons klubber giver den største konkurrence til Juventus og sandsynligvis vil AS Roma og SS Lazio give Juve kamp til stregen; to hold baseret i Rom. Begge disse klubber spiller på den kolossale Stadio Olimpico, som er et fantastisk stadion med en enorm 70.000 kapacitet. Stadionet er Italiens nationale stadion og ligger i centrum af Rom. Hvis du planlægger at tage en tur til den italienske hovedstad, så kan Always Football anbefale at tage et kig på vores udvalg af Lazio og Roma fodboldbilletter.

To andre store italienske klubber er Inter Milan og AC Milan, som begge spiller på San Siro Stadion. Begge disse klubber har løftet Champions League trofæet i en ikke alt for fjern fortid, og du kan være sikker på top fodboldaktion i Milano hver weekend med begge disse klubber spiller hjemme i weekenden. Always Football foreslår også at se Napoli, hvor vi har billetter til rådighed alle kampe på Stadio San Paolo, et klassisk italiensk stadion i den smukke by, Napoli.

Italiensk fodbold har nogle utrolige fodboldmæssige derbies, hvor berømte sammenstød forekommer hyppigt gennem hele sæsonen. Milano derby hvor byens lokalrivaler Inter Milan og AC Milan står overfor hinanden på San Siro, som er hjemmebane for begge hold. AC Milan har vundet 18 Serie A-titler og Inter Milan har vundet 17 Serie A-titler, så disse klubber kunne ikke være mere jævnbyrdige. Torino-derby med Juventus og Torino i en lige så vigtig kamp. Fans fra hele Europa strømmer til Rom for at se det berygtede Rom-derby mellem Roma og Lazio på Stadio Olimpico.

Udover alle disse italiensk derbies, så er der også store kampe, som Juventus vs AC Milan, Napoli vs Roma og Inter vs Lazio, som er nogle de bedste hold i Italien. Always Football har billetter til rådighed til alle de største kampe i Serie A i denne sæson med billetter til fantastiske priser.

Italien er et fantastisk rejsemål for fodboldfans. Dette smukke land har mange spændende byer og fodboldelskere kan nyde Serie A aktion, samt nyde den vidunderlige italienske kultur. Serie A billetter købt hos Always Football vil blive sikkert leveret og takket være vores billet-garanti, så kan du være sikker på, at dine pladser vil være klar til de bedste Serie A-kampe i denne sæson.

Hvis du har brug for billetter til andre Serie A klubber, som vi ikke har nævnt, så kan du spørge og vi vil i de fleste tilfælde være i stand til at give dig billetter til alle hold i Serie A i denne sæson.

Nyd alt det, Italien har at byde på og se top Serie A aktion i denne sæson med Always Football!

Drømmer du om en tur til Italien, og har du lyst til at kombinere ferieturen med et besøg på stadion hos Inter, Juventus eller et af de andre italienske storhold?

Hos Alwaysfootball.dk finder du altid et bredt udvalg af kampbilletter til Serie A. Det eneste du skal koncentrere dig om er at finde kampen du vil se, enten på oversigten eller under hver enkelt klub. Vi kan tilbyde dig at vælge sæde på stadion, hoteller i forskellige prislag og standard, og rejsen kan uden problemer tilpasses antal rejsende og antal dage. Kombiner en tur til Roma med fodbold på topniveau i Milano!

Alwaysfootball er den bedste leverandør af rejser til Serie A, og vi gør alt for at give dig, som supporter den bedste oplevelse af dit italienske favorithold på deres hjemmebane, og med en komplet pakke fra alwaysfootball.dk er du godt på vej til en fantastisk tur med venner og familie.

 

 

AC Milan

 

AS Roma

 

Inter Milan

 

Juventus

 

Lazio