AS Roma BilletterAlways football har alle AS Roma hjemmekampe til rådighed på anmodning. Udfyld venligst nedenstående formular, hvis der er en kamp, som du er interesseret i.


Club Bio

AS Roma billetter / fodboldrejser AS Roma

AS Roma sluttede på en flot anden plads i Serie A i sidste sæson og er i øjeblikket et af de stærkeste hold i italiensk fodbold. I år vil de forsøge at gøre det bedre og overhale Juventus, som slog dem i topstriden i Serie A i sidste sæson. Stadio Olimpico, hvor Roma spiller deres hjemmekampe, er det næststørste stadion i Italien med plads til utrolige 72.000 tilskuere. Når Roma spiller hjemme er det med nogle af de mest passionerede fans i verden, som samles for at heppe på deres idoler som Francesco Totti og Daniele De Rossi. En AS Roma fodboldtur er et godt valg for en europæisk fodboldmæssig getaway, hvor det store stadium er centralt beliggende i den evige stad, Rom. Roma fans er en livlig flok og atmosfæren genereres på en måde, som gør deres hjemmekampe et minde for livet for enhver fodboldfan. Takket være Always Football kan du købe AS Roma fodboldbilletter til alle deres Serie A kampe i denne sæson, samt billetter til deres Champions League og Coppa Italia kampe. Billetterne er nu tilgængelige på Always Football.

Fodboldbilletter og fodboldrejser til AS Roma kamper

En AS Roma-fan vil altid følge sit hold, både på hjemmebane og udebane. Alwaysfootball.dk gør det meget lettere at bestille billetter og rejse. Vi leverer fodboldrejser til Serie A kampe og selvfølgelig også AS Roma’s kampe. Alwaysfotball.dk vil være de bedste til at levere fodboldrejser, og vi sælger billetter samt transport og ophold.