Atletico Madrid BilletterAlways football har alle Atletico Madrid hjemmekampe til rådighed på anmodning. Udfyld venligst nedenstående formular, hvis der er en kamp, som du er interesseret i.


Club Bio

Atletico Madrid billetter / fodboldrejser Atletico Madrid

Efter at have stået i skyggen af Real Madrid i mange år har Atletico nu etableret sig som sande kandidater sammen med Barcelona og Real Madrid til La Liga titlen. Vicente Calderon er et af de mest undervurderede stadion og er utrolig livlig, hver gang bolden ruller rundt. Du bør ikke tænke på Atletico Madrid billetter, som en mindre oplevelse end du får med billetter til Real Madrid og faktisk med Atleticos nylige succes har vi set et drastisk opsving i efterspørgslen på Atletico Madrid fodboldbilletter.

Fodboldbilletter og fodboldrejser til Atletico Madrid kamper

Dette er også den sidste chance, du vil få at se Atletico på Vicente Calderon, da Atletico i 2016 flytter til et nyt stadion. Hvis du planlægger en Atletico Madrid fodboldtur, hvorfor så ikke gøre det denne sæson og besøge Vicente Calderon, før det er for sent. I de senere år har Atletico haft nogle utrolige spillere i deres trup, herunder folk som Diego Forlan, Falcao, Fernando Torres og Sergio Aguero. Deres aktuelle trup af spillere er lige så spændende, og når du køber billetter til Atletico Madrid hos Always Football, så er det din booking til en plads til at se de fremtidige stjerner i fodboldens verden.