BV Borussia Dortmund BilletterAlways football har alle BV Borussia Dortmund hjemmekampe til rådighed på anmodning. Udfyld venligst nedenstående formular, hvis der er en kamp, som du er interesseret i.


Club Bio

Borussia Dortmund billetter / fodboldrejser Borussia Dortmund

Borussia Dortmund spiller deres hjemmekampe på det utrolige Westfalenstadion, det største stadion i Tyskland. Dortmund har en højere gennemsnitlig tilskuerfremmøde end nogen anden klub i verden, og med gode billetpriser. En Borussia Dortmund fodboldtur er en fantastisk tur for enhver fodboldelsker. Sydtribunen på Westfalen er blevet kendt som den "gule mur« og er den største ståtribune. På sydtribunen samles over 24.000 Dortmund fans hver gang, at Dortmund spillerhjemmekamp. De 24.000 fans skaber en atmosfære, der er uden sidestykke på noget andet stadion i verden. Du kan være en del af ”den gule mur” med Borussia Dortmund billetter fra Always Football. Vi har også billetter til alle andre steder på stadionet. Køb Borussia Dortmund billetter hos os, hvis du foretrækker at være en del af ”den store gule mur”!

Fodboldbilletter og fodboldrejser til Borussia Dortmund kamper

Er man ægte Borussia Dortmund supporter vil man følge sit hold når det spiller - helst live, direkte på stadion sammen med tusindvis af andre hujende fans. Det gør Alwaysfootball.dk meget nemmere ved at arrangere fodboldrejser til Bundesliga-kampe - også Borussia Dortmund. Vi har den ene ambition om at gøre det morsommere og enklere at være dedikeret fodboldsupporter, og derfor har vi specialiseret os i fodboldrejser. Uanset om du kun ønsker billetter, eller om du vil have rejse og ophold med, kan vi hjælpe dig. Gør det enkelt for dig selv: Besøg Alwaysfootball.dk.