Chelsea BilletterAlways football har alle Chelsea hjemmekampe til rådighed på anmodning. Udfyld venligst nedenstående formular, hvis der er en kamp, som du er interesseret i.


Club Bio

Chelsea billetter / fodboldrejser Chelsea

Chelsea er de regerende mestre i Premier League og er favoritter til at løfte trofæet igen i denne sæson. De har nogle af de bedste spillere i verden i deres trup og har den karismatiske leder, Jose Mourinho, ved roret. En Chelsea fodboldtur er et populært valg for Always Football kunder, fordi den giver mulighed for at kombinere en top Premier League kamp med en tur til London. Stamford Bridge, hvor Chelsea spiller deres hjemmebane er en stor og traditionel fodboldbane, der er perfekt til nogle af de bedte fodboldspillere på planeten. Med Always Football kan du vælge Chelsea Football billetter, til stort set alle sektioner på stadionet. Always Football tilbyder også pakker med hotel som tilkøb. Hvis du er en Blues fan eller bare ønsker at nyde noget Premier League aktion, som en neutral, så se vores fulde sortiment af Chelsea billetter.

Fodboldbilletter og fodboldrejser til Chelsea kamper

Enhver Chelsea supporter har lyst til at opleve klubben live på stadion, og gennem Always Football kan du ønske blive opfyldt. Vi har kampbilletter og fodboldrejser til alle Chelseas kampe. Du skal bare vælge hvilken kam du har lyst til at se, og om du vil have et hotelophold med i købet. Så skal du bare glæde dig til at se de blå spille. Og husk: ”Keep the Blue Flag Fly High”.

Sådan køber du Chelsea billetter online på Always Football

- Vælg den Chelsea kamp, som du ønsker at købe billetter til fra vores hjemmeside. Klik på 'Bestill' ud for kampen du ønsker at se.

- Vælg, hvor på stadion du ønsker sidde, og hvor mange billetter du har brug for.

- Hvis du ønsker at tilføje et hotel til din pakke, så kan du gøre dette på Always Football. Du skal blot vælge standarden for hotellet, du ønsker at bo på, og antallet af personer, og antallet af overnatninger, som du ønsker. Klik på 'køb', og dette vil blive tilføjet til dine billetter. Vi kan arrangere en Chelsea fodboldtur til enhver Chelsea kamp både hjemme og ude.

- Når du har valgt dine billetter og evt. hotel, vil du blive dirigeret videre til Handlekurv siden. Du kan fuldføre din ordre ved at vælge "fortsæt til kassen«.

- Du vil blive bedt om at give nogle personlige oplysninger og relevante oplysninger. Herefter skal du vælge din betalingsmetode i bunden af ​​siden. Klik på den grønne 'Send Order' knappen og udfyld betalingsoplysninger for at bekræfte din bestilling.

- Når betalingen er godkendt din vil modtage en bekræftelses e-mail fra Always Football. - Alt der er tilbage er at slappe af og vente på dine billetter kommer. Alle billetter købt gennem Always Football er omfattet af en 100%billetgaranti, så du kan være sikker på, at dine billetter vil ankomme i god tid uden nogen komplikationer.