Everton BilletterAlways football har alle Everton hjemmekampe til rådighed på anmodning. Udfyld venligst nedenstående formular, hvis der er en kamp, som du er interesseret i.


Club Bio

Everton billetter / fodboldrejser Everton

Everton er ærkerivaler til Liverpool, en af Englands mest succesfulde klubber, men de har selv en imponerende historie og er et meget vellidt engelske hold. I de senere år har Everton spillet i Europa League og har også kvalificeret sig til Champions League. De havde en skuffende 2014/2015 sæson, hvor de sluttede som nr. 11. Du kan være sikker på, at de vil forsøge at forbedre dette år og vil nok sigte på at kvalificere sig til Europa. Hvis du tænker på at se noget premier league action, så er en Everton fodboldtur et godt alternativ til at se Liverpool, hvis du er i eller omkring det nordvestlige England. Everton billetter er som regel value for money og med deres åbne og angrebslystne spillestil, så her Everton tendens til at blive involveret i nogle af de mest seværdige kampe hver sæson. Tag for eksempel i sidste sæson, hvor de hjemme mod Chelsea tabte 3-6! Hvis du ønsker at se en live Premier League kamp på Goodison Park, et af de mest berømte stadions i England, så se det fulde udvalg af billetter hos Always Football.

Fodboldbilletter og fodboldrejser til Everton kamper

Er man en ægte Everton supporter vil man følge sit hold når de spiller - helst live, direkte på stadion sammen med tusindvis af andre hujende fans. Det gør Alwaysfootball.dk meget nemmere ved at arrangere fodboldrejser til alle Premier League kampe - også Evertons. Vi har den ene ambition om at gøre det morsommere og enklere at være dedikeret fodboldsupporter, og derfor har vi specialiseret os på fodboldrejser. Uanset om du kun ønsker billetten eller om du vil have rejse og ophold med, kan vi hjælpe dig. Gør det enkelt for dig selv: Besøg Alwaysfootball.dk.