Juventus BilletterAlways football har alle Juventus hjemmekampe til rådighed på anmodning. Udfyld venligst nedenstående formular, hvis der er en kamp, som du er interesseret i.


Club Bio

Juventus billetter / fodboldrejser Juventus

Juventus har base i Torino og kan prale af et helt nyt stadion, kun siddepladser, med en kapacitet på 45.000. Dette ultra moderne stadion er det perfekte sted at fremvise nogle af de bedste fodboldspillere på planeten og en lang række stjerner tørner ud for Juve denne sæson. Hvis du gerne vil have fodboldbilletter til Juventus, så ha’ tillid til at Always Football kan give dig de bedste billetter til alle deres hjemmekampe i Serie A i denne sæson, og for deres Champions League og Coppa Italia kampe også. Planlægger du en Juventus fodboldtur, så lad Always Football hjælpe dig hele vejen, så din næste tur til Torino bliver noget ekstra særligt. Juventus snuppede atter en gang Serie A titlen i sidste sæson. Det var nr. 31 i deres historie. De har en aktuel trup af spillere, som vel er noget af det bedste som er set i mange år, og de nåede da også Champions League-finalen sidste år, dog tabte de til Barcelona. Klubben var i kraftig storm for en del år siden grundet beskyldninger om aftalt spil. Nu er ”den gamle dame” igen vendt tilbage, og er igen en af de bedste klubber i europæisk fodbold. Du kan købe dine Juventus billetter lige her på Always Football. Alwaysfoptball.dk vil være de bedste til at levere fodboldrejser, og vi sælger billetter samt transport og ophold. Vi gør det meget lettere at være Juventus supporter.

Fodboldbilletter og fodboldrejser til Juventus kamper

En Juventus-fan vil altid følge sin klub, både på udebane og hjemmebane. Alwaysfootball.dk gør det meget lettere at bestille billetter og rejse. Vi leverer fodboldrejser til Serie A kampe og selvfølgelig også Juventus’s kampe. Når du rejser med alwaysfotball.dk rejser du med andre Juventus supportere.