Leicester City BilletterAlways football har alle Leicester City hjemmekampe til rådighed på anmodning. Udfyld venligst nedenstående formular, hvis der er en kamp, som du er interesseret i.


Club Bio

Leicester City billetter / fodboldrejser Leicester City

Leicester City stod for en af de mest mirakuløse overlevelser nogensinde i Premier League, ved at undgå nedrykning i sidste sæson. De var i bunden af ligaen, men vandt 7 af deres sidste 9 Premier League kampe, og tabte kun til Chelsea. De sluttede som nr. 14. Hvis de har gemt formularen til denne sæson, så kunne de være en af de bedste hold at se og billetter Leicester City kunne være et meget klogt køb.

Fodboldbilletter og fodboldrejser til Leicester kamper

Dem som i sidste sæson købte Leicester City Football billetter til hjemmekampen mod Manchester United fik en reel behandling, hvor de endte med at vinde 5-3 mod The Red Devils. Hen over sæsonen har Leicester givet mange spændende oplevelser til sine fans i de mange hjemmekampe på King Power Stadium og en Leicester City fodboldtur er en rigtig god idé for enhver fodboldfan, som håber at se et spændende og angribende hold med en overflod af tempo i deres spil.