Liverpool BilletterAlways football har alle Liverpool hjemmekampe til rådighed på anmodning. Udfyld venligst nedenstående formular, hvis der er en kamp, som du er interesseret i.


Club Bio

Liverpool billetter / fodboldrejser Liverpool

Liverpool F.C. har vundet 18 Engelske første divisions titler; 5 europæiske Cups og 7 FA Cups; de er internationalt anerkendt, og er et af de mest vellidte hold i verden. Deres hjemmebane er det historiske Anfield, hvor nogle af de bedste spillere i verden har prydet sine græstørv. Snart flytter de til et nyt stadion, og med dette er tankerne må du ikke glippe, hvad der kunne være din sidste chance for at se Liverpool FC på dette ikoniske stadion. Hvis du dør har set Liverpool FC, så vil du vide, hvilken utrolig og kuldegysende følelse det er at se The Kop synge i kor på Liverpool hymnen You’ll never walk alone. Hvis du aldrig har været der, så kan vi sige, at der virkelig ikke er noget som kan måle sig med det i nogen som helst sportsgren. Hos Always Football har vi et stort udvalg af Liverpool billetter, og vi kan hjælpe dig med at planlægge din perfekte Liverpool fodboldtur, som du altid har drømt om.

Fodboldbilletter og fodboldrejser til Liverpool kamper

En vaskeægte Liverpoolsupporter skal selvfølgelig opleve de røde live på banen, kæmpe for bolden og æren. Alwaysfootball.dk gør det mulig – og enkelt – med fodboldrejser til Liverpools kampe, uanset om du bare ønsker transport eller om du ønsker en fodboldrejse med overnatning. Alwaysfootball.dk er en af de bedste arrangører af fodboldrejser for Liverpoolsupportere for andre fodboldfans. Vores vigtigste opgave er at gøre det enkelt og fedt at se sit favoritklub spille kamp. Vi har altid mange Liverpoolsupportere med på vores rejser, så ”You’ll never walk alone”.

Sådan køber du Liverpool billetter online på Always Football

- Vælg de Liverpool billetter du ønsker ved at klikke på 'Bestill' ved siden af den ​​Liverpool kamp du ønsker at se.

- Der vil være et udvalg af billetmuligheder; vælg de billetter, der bedst passer til dine behov og vælg det antal, du gerne vil købe.

- Du kan også tilføje et hotel til din pakke. Du skal blot vælge et hotel, og vælg hvor mange personer I skal bo, og hvor mange nætter. Vælg 'køb', og dette vil blive tilføjet til din Liverpool billetpakke. Vi kan arrangere en Liverpool fodboldtur til enhver Liverpool kamp både hjemme og ude.

- Når du har valgt dine billetter og evt. hotel vil du være i stand til at fuldføre din ordre på Handlekurv siden ved at vælge 'Forsæt til kassen «. - På dette tidspunkt bliver du bedt om at udfylde dine personlige oplysninger og bedt om at give oplysninger om din overnatning/hotel. Du skal derefter vælge en betalingsmetode. Klik på den grønne 'Send Order' knappen og udfyld dine betalingsoplysninger.

- Når betalingen er accepteret, vil du modtage en bekræftelses e-mail fra Always Football med oplysninger om, hvordan og hvornår du vil modtage dig billetter.

- Alt der er tilbage nu er at slappe af, og vente på at dine billetter ankommer i god tid, og så er det bare op til dig at nyde en utrolig europæisk fodboldtur!