Manchester City BilletterAlways football har alle Manchester City hjemmekampe til rådighed på anmodning. Udfyld venligst nedenstående formular, hvis der er en kamp, som du er interesseret i.


Club Bio

Manchester City billetter / fodboldrejser Manchester City

Manchester City har investeret i nogle af de bedste spillere i verden, herunder folk som David Silva, Sergio Aguero og Yaya Toure. Hvis du ønsker at se disse verdensklassespillere med dine egne to øjne, så se vores store udvalg af Manchester City fodboldbilletter, som vi har til salg på Always Football. Efter at være gået glip af titlen sidste sæson, så vil City gå efter at få hævn over Mourinhos mænd og løbe med mesterskabet. De to klubber mødes på Citys hjemmebane på Etihad mod netop Chelsea, lørdag d. 15. August, Det kan blive en af de største kampe i sæsonen, og selv om det kun er anden kamp i sæsonen, så vil det være en kæmpe kamp, som kan få en stor betydning i mesterskabskampen. Vær forberedt og hold øje med Manchester City billetter til denne kamp, og du vil få en tidlig storkamp allerede i starten af sæsonen. Der er også kampen om Manchester. Dette derby er også en storkamp mellem to af de bedste klubber i fodboldverdenen i øjeblikket. Planlægger du en Manchester City fodboldtur, så hvorfor ikke gå all in og planlægge en tur dette utrolige Manchester derby, når det foregår på Etihad i marts 2016.

Fodboldbilletter og fodboldrejser til Manchester City kamper

En Manchester City-fan vil altid følge sit hold, både på udebane og hjemmebane. Alwaysfootball.dk gør det meget lettere at bestille billetter og rejse. Vi leverer Manchester City rejser til alle Premier League kampe og selvfølgelig også Manchester City’s kampe. Alwaysfootball.dk vil være de bedste på at levere fodboldrejser, og vi sælger billetter samt transport og ophold. Vi gør det meget lettere at være Manchester City supporter. Når du rejser med Alwaysfootball.dk rejser du med andre Manchester City supportere.

Sådan køber du Manchester City billetter online på Always Football

- Vælg de Manchester City billetter, som du ønsker at købe ved at klikke på 'bestill' ud for den kamp, du ønsker at se.

- Vælg hvor du gerne vil sidde på stadion og tilføj derefter hvormange billetter du har brug for.

- Tilføj et hotel til dine billetter ved at vælge et hotel og udfylde oplysninger om, hvor mange personer som ønsker indkvartering og hvor mange nætter de skal bo. Du kan springe dette trin over, hvis du foretrækker at arrangere overnatning selv. Vi kan arrangere en Manchester City fodboldtur til enhver Manchester City kamp både hjemme og ude.

- Når du har valg billetter og hotel, så bliver du dirigeret til Handlekurv siden. Næste skridt i din ordre er ved at trykke på 'fortsæt til kassen «. - Udfyld personlige oplysninger og vælge en passende betalingsmetode. Vælg den grønne knap 'Send Ordre’ og tilføj betalingsoplysninger for at sikre dine billetter.

- Når betalingen er godkendt, vil du modtage en bekræftelses e-mail, og derefter vil dine billetter ankomme på et nærmere angivet tidspunkt i god tid før kampen. Alt der nu er at gøre er at læne sig tilbage ognyde europæisk topfodbold-action på Etihad Stadion.