Manchester United BilletterAlways football har alle Manchester United hjemmekampe til rådighed på anmodning. Udfyld venligst nedenstående formular, hvis der er en kamp, som du er interesseret i.


Club Bio

Manchester United billetter / fodboldrejser Manchester United

Det er en utrolig oplevelse at være vidne til ”the famous” Manchester United spille på at ”The Theatre of Dreams,” Old Trafford. Nogle af de bedste spillere i verden har spillet på grønsværen på Old Trafford. Det er virkelig en speciel oplevelse for United og andre fans, at besøge dette sted. Der er en stor efterspørgsel på Manchester United billetter verden over, men Always Football har et kæmpe udvalg af Manchester United fodboldbilletter, som kan købes på vores dedikerede fodboldbillethjemmeside. Efter en turbulent start på første sæson med Louis Van Gaal i spidsen formåede han at styre United til en top fire plads, hvilket betyder Champions League fodbold for The Red Devils i denne sæson. Vores Manchester United Champions League billetter er nogle af de mest populære, så vi anbefaler at være hurtig ude, hvis din ønsker at fange folk som Wayne Rooney og Juan Mata trylle på den europæiske scene. Ud over at have to store fodboldhold i Manchester, så er det en levende og interessant by at besøge, så en Manchester United fodboldtur er perfekt, hvis du ønsker at bo der et stykke tid og se alt det Manchester har at tilbyde.

Fodboldbilletter og fodboldrejser til Manchester United kamper

Enhver Manchester United supporter har lyst til at opleve klubben live på stadionet og gennem Always Football kan dit ønske blive opfyldt. Vi har kampbilletter og fodboldrejser til alle Manchester Uniteds kampe. Du skal bare vælge hvilken kamp du har lyst til at se, og om du vil ha' et hotelophold med som tilkøb. Så skal du bare glæde dig til at se "the red devils" spille.

Sådan køber du Manchester United billetter online på AlwaysFootball

- Ud for hvert Manchester United kamp vil du se en "bestill 'knappe. For at se Manchester United billetter til den enkelte kamp, så klik "bestill 'ud for den kamp, som du ønsker at se.

- Der vil være en række muligheder for siddepladser, så vælg de billetter, der bedst passer til dine krav og vælg, hvor mange billetter du ønsker.

- Når du har valgt dine billetter, så kan du derefter tilføje et hotel til din Manchester United-pakke. Dette er valgfrit, men Always Football har et stort udvalg af hoteller til alle budgetter i Manchester tilrådighed. Vælg hvor mange personer I skal bo og hvor mange nætter I ønsker og tilføj derefter hotellet til din billetpakke. Vi kan arrangere en Manchester United fodboldtur til enhver Manchester United kamp både hjemme og ude.

- Nu du har valgt dine billetter og overnatningsmuligheder, vil du blive taget til Handlekurv siden, hvor du kan bekræfte din ordre ved at vælge 'forsæt til kassen«. - Udfyld personlige detaljer og hotel information og vælg derefter en betalingsmetode. Vælg den grønne knap 'Send Ordre "og udfyld de nødvendige betalingsoplysninger.

- Når betalingen er blevet godkendt, vil du modtage en bekræftelses e-mail med yderligere oplysninger om dine billetter. Alt, der er tilbagenu er at slappe af og vide, at dine billetter omfattet af vores 100%billetgaranti, og at du har sikret din plads til en europæisk top fodboldkamp.