Newcastle BilletterAlways football har alle Newcastle hjemmekampe til rådighed på anmodning. Udfyld venligst nedenstående formular, hvis der er en kamp, som du er interesseret i.


Club Bio

Newcastle United billetter / fodboldrejser Newcastle United

Newcastle United er en yderst populær klub med en stor loyal fanskare kendt som "Toon Army«. De fleste mennesker har en svaghed for Newcastle, og mange mennesker i England følger dem som deres andet hold. Efter en meget vellykket periode i et årti med Alan Shearer i angrebet, så er Newcastle faldet noget tilbage siden da, selvom deres hengivne fans stadig er dedikeret og lidenskabelige som altid. Newcastle er et fantastisk hold at se. De har et fantastisk stadion, St James Park, og stadionet er midt i Newcastles centrum. Magpies er berømte for deres sorte og hvide striber og har en lang rivalisering med nabobyen, Sunderland, den anden store klub i det nordøstlige. Der var gennemsnitlig 50359 på plads på St James, og Newcastle er stadig en af de mest støttede hold i Premier League og atmosfæren er elektrisk på St James Park under fodboldkampen. Planlægger ud en fodboldtur til UK, så kan du få en fed oplevelse på en Newcastle United fodboldtur. Always Football giver dig det bedste udvalg af Newcastle billetter, som altid er til rådighed på vores hjemmeside.

Fotballbilletter og fotballreiser til Newcastle United kamper

En Newcastle United-fan vil altid følge sit hold, både på hjemmebane og udebane. Alwaysfootball.dk gør det meget lettere at bestille billetter og rejse. Vi leverer fodboldrejser til alle Premier League kampe og selvfølgelig også Newcastle United’s kampe. Alwaysfootball.dk vil være de bedste til at levere fodboldrejser, og vi sælger billetter samt transport og hotelophold. Vi gør det meget lettere at være Newcastle United supporter.