Real Madrid BilletterAlways football har alle Real Madrid hjemmekampe til rådighed på anmodning. Udfyld venligst nedenstående formular, hvis der er en kamp, som du er interesseret i.


Club Bio

Real Madrid billetter / fodboldrejser Real Madrid

En Real Madrid fodboldtur er et af de mest populære valg blandt vores kunder. Fodboldbilletter til Real Madrid er svære at skaffe, men Always Football har et eksklusivt netværk, som kan få de bedste billetter til dig til alle Madrids kampe til 2015/2016 sæsonen. De spanske giganter fra Real Madrid har en af de største fanskarer i verden inden for fodbold og billetter til alle Real Madrids hjemmekampe er meget eftertragtede. Deres hjemmebane, Santiago Bernabeu, har plads til over 80.000 tilhængere for hvert kamp og er et spektakulær stadion, som værter nogle af de bedste fodboldspillere på planeten. Real Madrid har et team af superstjerner, men én mand skiller sig ud over dem alle; Cristiano Ronaldo har omdefineret standarder inden for topkvalitet og at se den store mand udøve på sit forbløffende bedste, er det man lever for. Det er en ære, at vi i vores levetid kommer til at være vidne sådanne en verdensstjerne som Ronaldo, og med Real Madrid billetter fra Always Football, så kan du kan sige, at du har set den store mand optræde live.

Fodboldbilletter og fodboldrejser til Real Madrid kamper

Hvis du ikke vil gå glip af årets Real Madrid kampe – og du aller helst vil opleve dem på stadionet – så skal du selvfølgelig bestille fodboldbilletter og fodboldrejser hos os i Always Football. Vi ønsker at være nummer et på fodboldbilletter og fodboldrejser til Real Madrids kampe. Hos os kan du købe en samlet pakkerejse, så undgår du vanskeligheder med bestilling af både billetter og hotel. Du skal bare glæde dig til at se fodbold.