Southampton BilletterAlways football har alle Southampton hjemmekampe til rådighed på anmodning. Udfyld venligst nedenstående formular, hvis der er en kamp, som du er interesseret i.


Club Bio

Southampton billetter / fodboldrejser Southampton

Southampton var Premier Leagues store overraskelse i sidste sæson og sluttede på en meget respektabel 7. plads. Deres forsvar var i sidste sæson helt lukket og kun Chelsea formåede at lukke færre mål ind over hele sæsonen. Mens de lukkede bag til, så havde de ikke noget imod at angribe og scorede i alt 54 mål i Premier League. Det var mere end Liverpool. En Southampton fodbold tur kan koste mindre end at besøge en Londonklub, og du vil stadig få den samme, og måske større fodboldmæssige oplevelse. Southampton er på den engelske sydkyst og er en rigtig hyggelig og livlig by at besøge. Byen er ikke længere væk fra London end at du kan pendle til hovedstaden fra Southampton på under to timer. Southampton er almindeligt kendt, som The Saints og deres spillere kommer ind på banen til tonerne af ‘oh when the saints go marching in’. De er en af de upcoming klubber i Premier League, og har en spændende stamme af spillere på nuværende tidspunkt; Sørg for at få billetter til Southampton hos Always Football til denne sæson.

Fodboldbilletter og fodboldrejser til Southampton kamper

Er man en ægte Southampton-supporter vil man følge holdet, når det spiller – helst live, direkte på stadionet sammen med tusindevis af andre hujende fans. Det gør Alwaysfootball.dk meget lettere ved at arrangere fodboldrejser til Premier League-kampe – også Southamptons. Vi har den ene ambition om at gøre det morsommere og enklere at være dedikeret fodboldsupporter, og derfor har vi specialiseret os på fodboldrejser. Uanset om du kun ønsker billetten eller om du vil ha' rejse og ophold med, så kan vi hjælpe dig.