Stoke City BilletterAlways football har alle Stoke City hjemmekampe til rådighed på anmodning. Udfyld venligst nedenstående formular, hvis der er en kamp, som du er interesseret i.


Club Bio

Stoke City billetter / fodboldrejser Stoke City

Stoke var en åbenbaring i sidste sæson, og stormede frem i stillingen og sluttede på en 9. plads i Premier League, kun seks point fra at kvalificere sig til Europa. De har været i Premier League i de sidste otte sæsoner, så de er helt veletableret i Premier League. I slutningen af sidste sæson slog de Liverpool 6-1 og er en hård modstander for alle hold, når de rammer dagen. Byen Stoke er nær Liverpool og Manchester, og kan let nås fra begge byer. Ingen hold i Premier League nyder deres tur til Britannia Stadium og mødet mod Stoke. Der vil helt sikkert komme mange store kampe på dette Stadion i denne sæson.

Fodboldbilletter og fodboldrejser til Stoke kamper

Hvis du gerne vil se Stoke City, så har Always Football altid billetter til Premier League kampene denne sæson. Hos Always Football har de bedste billetter til alle kampe, som du gerne vil se. Vi har også Stoke billetter i udebaneafsnit på stadionet, hvis du ønsker at sidde med udebaneholdets fans.