Sunderland BilletterAlways football har alle Sunderland hjemmekampe til rådighed på anmodning. Udfyld venligst nedenstående formular, hvis der er en kamp, som du er interesseret i.


Club Bio

Sunderland billetter / fodboldrejser Sunderland

Sunderland nyder deres niende Premier League-sæson i træk, hvor de dog endte på en 16. i 2014/2015 og undgik kun lige nedrykning. De har en utrolig fanskare og i sidste sæson var deres gennemsnitlige fremmøde på 43.157 tilskuere. For at sætte dette i perspektiv, så er det 1.500 flere gennemsnitlige fans til en hjemmekamp end for Premier League mestrene fra Chelsea. Sunderland spiller deres hjemmekampe på Stadium of Light, som er et stort stadion, som har en kapacitet på 49.000. Always Football kan varmt anbefale en Sunderland fodboldtur, især hvis du formår at få Sunderland billetter til Tyne-Wear derby mellem Sunderland og Newcastle. I England er dette derby ligeså berømt som Manchester eller Merseyside derbyet og er en utrolig oplevelse, at være en del af. Køb Sunderland fodbold billetter til deres hjemmekamp mod Newcastle hos Always Football.

Fodboldbilletter og fodboldrejser til Sunderland kamper

Enhver Sunderland A.F.C. supporter har lyst til at opleve klubben live på stadionet og gennem Always Football kan dit ønske blive opfyldt. Vi har kampbilletter og fodbodrejser til alle Sunderlands kampe. Du skal bare vælge hvilken kamp du har lyst til at se, og om du vil ha et hotelophold med som tilkøb.