Swansea City BilletterAlways football har alle Swansea City hjemmekampe til rådighed på anmodning. Udfyld venligst nedenstående formular, hvis der er en kamp, som du er interesseret i.


Club Bio

Swansea billetter / fodboldrejser Swansea

Swansea City er det eneste walisiske hold i Premier League. De har været i Premier League de seneste fem år, og har etableret sig som et formidabelt hold, som spiller attraktivt fodbold. Sidste sæson sluttede Swansea på en meget respektabel 8. plads, og var samtidig med i Europa League, da Swans havde vundet den engelske League Cup året tidligere. Swansea er en stor by at besøge og Swansea spiller deres hjemmekampe på Liberty stadion, som er et meget pænt og moderne stadion med en kapacitet på 20.520. Nogle af de mest spændende kampe i hele Premier League sidste år fandt sted på Liberty og Swansea er en garant for en spændende kamp i Premier League. Et besøg i Wales er en unik og anderledes oplevelse end at gå til kamp i England. En Swansea fodboldtur er en helt unik oplevelse, hvis du er på udkig efter en lidt anderledes fodboldtur.

Fodboldbilletter og fodboldrejser til Swansea kamper

Enhver Swansea supporter har lyst til at opleve klubben live på stadionet og gennem Always Football kan dit ønske blive opfyldt. Vi har kampbilletter og fodboldrejser til alle Swanseas kampe. Du skal bare vælge hvilken kamp du har lyst til at se, og om du vil ha et hotelophold med som tilkøb.