Tottenham BilletterAlways football har alle Tottenham hjemmekampe til rådighed på anmodning. Udfyld venligst nedenstående formular, hvis der er en kamp, som du er interesseret i.


Club Bio

Tottenham billetter / fodboldrejser Tottenham

Der er et væld af hold at vælge imellem, hvis du vil se noget Premier League action i London. Tottenham Hotspur er en af de mest populære og velkendte London hold og med Always Football kan du købe officielle Tottenham Hotspur billetter til alle deres Premier League og Cup kampe i denne sæson, hjemme og ude. Tottenham Hotspur er mere almindeligt kendt som The Spurs, og har været med i hver Premier League-sæson siden starten af 1992, og er sluttet i den øverste halvdel af tabellen i 17 af de 23 Premier League-sæsoner. Spurs sluttede på 5. pladsen i sidste sæson, som betyder at de har kvalificeret sig til Europa League i denne sæson. Tottenham Hotspur Europa League billetter er også tilgængelige hos Always Football. Hvis du planlægger en tur til London, så er Tottenham en af de bedste hold at se og Altid Football kan varmt anbefale billetterne til Tottenham v Arsenal i North London derbyet i marts 2016.

Fodboldbilletter og fodboldrejser til Tottenham kamper

Er man Tottenhamsupporter vil man selvfølgelig følge holdet i tykt og tyndt og se kampene på hjemmebane så vel som udebane. Alwaysfootball.dk gør det lettere at være fodboldsupporter. Vi sælger billetter til alle kampene i Premier League, transport samt – hvis det ønskes – hotelophold og andre muligheder for tilkøb. Vi har en ambition om at blive de bedste til at levere fodboldrejser – til Tottenhams kampe så vel som alle andre kampe i Premier League. Vi vil gøre det lettere at være Tottenhamsupporter. Med Alwaysfootball.dk bliver det hurtigt meget mere enkelt at følge sit favorithold.

Sådan køber du Tottenham billetter online på Always Football

- Vælg hvilket kamp du vil have Tottenham billetter til ved at vælge "bestill 'ud for kampen.

- Vælg hvilken type billetter du ønsker, og vælg det ønskede antal.

- Tilføj et hotel til dine billetter ved at vælge et hotel og udfylde oplysninger om, hvor mange personer som ønsker indkvartering og hvor mange nætter de skal bo. Du kan springe dette trin over, hvis du foretrækker at arrangere overnatning selv.

- Når du har valgt dine billetter og hotel vil du blive rettet til Handlekurv siden, hvor du kan bekræfte din ordre ved at vælge 'fortsæt til kassen «. - Udfyld grundlæggende personlige detaljer og vælg en betalingsmetode. Når dette er færdig klik på den grønne knap 'Bestil Send "og udfylde de nødvendige betalingsoplysninger for at sikre dine billetter.

- Hvis din betaling er godkendt, vil du modtage en bekræftelses e-mail med yderligere oplysninger om dit billetkøb. Dine billetter vil ankomme i god tid før kampen, så læn dig tilbage, slap af og nyd en storslået Spurs fodboldtur.