West Brom BilletterAlways football har alle West Brom hjemmekampe til rådighed på anmodning. Udfyld venligst nedenstående formular, hvis der er en kamp, som du er interesseret i.


Club Bio

West Brom billetter / fodboldrejser West Brom

West Bromwich Albion, eller WBA forkortet, er almindeligt kendt som The Baggies. De har ofte bevæget sig op og ned mellem Championship og Premier League, men denne gang ser det ud til at de er kommet for at blive, da dette bliver deres sjette i Premier League-sæson i træk. 2014/2015 sæsonen var temmelig ligegyldig for The Baggies, hvor de sluttede på 13. plads. Deres vigtigste mål var at blive i Premier League, og det opnåede de så de igen næste sæson vil spille mod de bedste hold i England. West Brom fodboldbilletter kan ikke virke som det mest oplagte valg i begyndelsen, men deres stadion, The Hawthorns, har en fantastisk beliggenhed lige uden for centrum af Birmingham og har 26.000 fans på lægterne til hver kamp. West Brom er en meget elsket klub, som også har en stor rivalisering med Aston Villa, så Always Fodbold vil anbefale West Brom fodbold billetter til deres sammenstød med Villa på The Hawthorns d. 23 januar 2016. Vi har billetter til alle West Brom kampe til denne sæson, hjemme og ude, så hvis du har lyst til at se The Baggies, så se vores store udvalg af West Brom billetter.

Fodboldbilletter og fodboldrejser til West Brom kamper

Hvis du ikke vil gå glip af årets West Bromwichs kampe – og du aller helst vil opleve dem på stadionet – så skal du selvfølgelig bestille kampbilletter og fodboldrejser hos os, Always Football. Vi ønsker at være nummer et på fodboldrejser og kampbilletter til West Broms kampe. Hos os kan du købe en samlet pakke, så undgår du vanskeligheder med bestillingen af både billetter og hotel. Du skal bare glæde dig til at se fodbold.