West Ham United BilletterAlways football har alle West Ham United hjemmekampe til rådighed på anmodning. Udfyld venligst nedenstående formular, hvis der er en kamp, som du er interesseret i.


Club Bio

West Ham United billetter / fodboldrejser West Ham

West Ham United er en meget berømt engelsk Premier League-klub, som har deltaget i alle 24 udgaver af den bedste liga i engelsk fodbold, siden det blev kendt som Premier League. West Ham sluttede som nr.12 sidste sæson og faldte ud efter en meget stærk start. De har en ny manager til denne sæson, og det er en ex-spiller nemlig kroatiske Slaven Bilic. De vil sigte efter en top 10 plads, men håber på en Europa League plads. The Hammers er klubbens kælenavn, og de berømte Hammers fans er blandt de bedste i engelsk fodbold. Deres fans blæser sæbebobler før og under hver hjemmekamp til holdets euforiske sang ‘I’m forever blowing bubbles.’ Hvis du er i London, så er West Ham billetter et godt valg. Stadionet har en central beliggenhed i London, og fordi atmosfæren på Boleyn Ground er helt enestående, som når boblerne flyver rundt på stadionet. Fodbold på skærmen er heller ikke dårligt, men West Ham live på stadionet er noget helt andet. Bestil dine billetter West Ham nu på Always Football, så du kan nyde en West Ham fodboldtur.

Fodboldbilletter og fodboldrejser til West Ham kamper

Er man en ægte West Ham-supporter vil man følge sin klub når den spiller – helst live, direkte på stadionet sammen med tusindevis af andre hujende fans. Det gør Alwaysfootball.dk meget lettere ved at arrangere fodboldrejser til alle Premier League-kampe – også til West Ham United. Vi har den ene ambition om at gøre det morsommere og enklere at være dedikeret fodboldsupporter, og derfor har vi specialiseret os i fodboldrejser. Uanset om du kun ønsker billetten eller om du vil ha rejse og ophold med, så kan vi hjælpe dig. Gør det enkelt for dig selv: Besøg Alwaysfootball.dk.